Diensten

Zoekopdracht

Als u naar een bepaald antiek juweel op zoek bent dan proberen wij dit voor u te vinden. Stuurt u ons dan een e-mail met uw verzoek in detail of belt u ons. Wij vinden het een uitdaging om voor iemand het perfecte juweel te vinden. Zodra wij een juweel gevonden hebben dat aansluit bij wat u zoekt, nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.

Opinie

Als u meer informatie wilt over uw eigen antieke juwelen, dan kunnen wij u er onze opinie over geven; waar komt het vandaan, hoe oud is het, in welke stijl is het gemaakt en wat is haar achterliggende geschiedenis? Als u ons een gedetailleerde foto stuurt van de voor en achterzijde van het juweel, dan kunt u hierover een bericht van ons terug verwachten.

Taxatierapport

Als u voor uw juwelen een taxatierapport nodig heeft voor een nalatenschap of verzekering of als u meer gedetailleerde informatie zoekt over uw antieke juwelen, dan kunnen wij dit voor u op schrift stellen. Het is dan nodig het juweel persoonlijk te kunnen zien. U kunt ons hiervoor mailen of bellen voor een afspraak.